Letselschade Den Bosch

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Wat is letselschade?

Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest en u heeft daardoor schade (aan bijvoorbeeld uw voertuig) en/of letsel (aan uzelf of anderen) opgelopen, dan spreken we over letselschade. Letselschade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Maar wat is letselschade nu feitelijk? U heeft bijvoorbeeld ernstige verwondingen opgelopen tijdens een bedrijfsongeval en/of u heeft een trauma opgelopen waarvoor u therapie nodig heeft. Of u heeft bij een verkeersongeluk aan knooppunt Empel een whiplash opgelopen en daardoor kampt u met ernstige hoofdpijn en nekpijn. Het is moeilijk voor u om uw werk volledig te hervatten of om tijdens het weekend te ontspannen en te genieten van uw vrij tijd. Door alle zorgen weet u niet goed hoe u deze situatie moet aanpakken.

U komt in dat geval mogelijk in aanmerking voor een passende schadevergoeding waarbij het doel is om compensatie te vinden voor uw al geleden en de huidig lijdende schade.

Het aantonen van letselschade, uw geleden schade en uw huidig lijden kan soms lastig zijn omdat klachten niet direct aantoonbaar zijn. Hoe toont u aan dat u niet mee bent kunnen gaan naar de examenuitreiking van uw zoon of dochter omdat u met hoofdpijn in bed lag? Wij zijn juist heel erg ervaren in dit soort situaties maar ook erg bedreven. Bij Bullmann nemen wij uw zaak serieus als het gaat over letselschade en proberen voor u een juiste compensatie te bewerkstelligen.

Letselschadevergoeding: een gepaste compensatie

Een letselschadevergoeding komt echter niet zomaar naar u toe, u zult op zoek moeten gaan naar een vertrouwensvolle belangenbehartiger; een letselschade advocaat of jurist. Soms heeft u al een belangenbehartiger gevonden maar bent u niet 100% zeker dat dit er de juiste feeling is tussen u beiden.

U heeft dus al een goede stap genomen door niet tevreden te zijn met half werk en door óns te vinden! Bullmann is een letselschadejurist waarop u kunt bouwen. Wij bezoeken cliënten door heel Nederland en komen graag naar het prachtige ‘s-Hertogenbosch. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ook in het geval van een second-opinion horen we graag of we iets voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw verhaal en leren we elkaar op een warmhartige manier, onder het genot van een kop koffie en/of een Bossche bol, kennen.

We nemen de tijd voor u en nemen uw zaak serieus. Wanneer onze “first date” goed aanvoelt, zullen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen en welke vervolgdates er zullen komen. Eenmaal wij een verbintenis aangaan, kunt u erop vertrouwen dat wij door de regen en de wind zullen gaan om tot een genoegdoening te komen met een letselschadevergoeding .

Zoekt u een letselschade advocaat in Den Bosch?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade

Letselschade Den Bosch

Letselschade in Den Bosch opgelopen? Wij zijn als letselschade juristen gevestigd in Eindhoven maar dragen Den Bosch, als dichtbij gelegen stad, een warm hart toe. De afstand zien wij niet als een uitdaging maar juist als verbondenheid. Omdat wij ook in het hart van Noord-Brabant gevestigd zijn, kennen wij de omgeving en ook de bedrijven en instanties waar tegen een letselschadezaak vaak loopt. Hierdoor hoeft u ons niet opnieuw uit te leggen waar een ongeluk heeft plaatsgevonden of wie uw werkgever is, in het geval van een bedrijfsongeval.

Waar u ook letselschade heeft opgelopen en of u woonachtig bent in Den Bosch, Bullmann is uw letselschadejurist in Den Bosch die uw zaak op een energieke, doortastende manier zal aanpakken. Wij zijn eerlijk en oprecht in alle verbintenissen die we aangaan en dragen onze cliënten en ook ons vak een warm hart toe.

Schakel ons direct in! 

  Gratis rechtshulp voor uw letselschade Den Bosch

  Niet alles is mooi in ‘s-Hertogenbosch. Bijna alles dan toch. In het geval dat u door toedoen van een ander een ongeluk heeft gehad en letselschade in Den Bosch of elders in Nederland heeft opgelopen, heeft u recht op gratis rechtshulp. Wanneer de oorzaak van de letselschade niet door uw schuld is veroorzaakt, heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand. De schade wordt dan verhaald op de veroorzakende partij, het kost u in dat geval dus niets. Dat vinden wij overigens niet meer naar rechtvaardig. Het opkomen voor uw belangen en een eerlijke compensatie voor het veroorzaakte leed is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Daar vechten wij graag voor.

  Second opinion letselschade 

  Bent u met uw huidige letselschade belangenbehartiger niet tevreden en twijfelt u of u moet overstappen? Bullmann luistert naar u, beoordeelt uw kansen en mogelijkheden en vertelt u op eerlijke wijze of u er goed aan doet om over te stappen van uw huidige belangenbehartiger. Maak een afspraak met Bullmann en wij komen bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Letselschade jurist inschakelen bij bedrijfsongeval

  Ook in het geval van een een bedrijfsongeval waarbij u letsel heeft opgelopen in een fabriek of bij een organisatie in West-Brabant is het verstandig om een letselschade jurist in te schakelen. Een bedrijfsongeval kan zorgen voor een onbehaaglijke situatie tussen u en uw werkgever waar beter de neuzen zo snel mogelijk weer dezelfde kant wijzen.

  In deze gevallen is een begripvolle, behendige en doortastende jurist die verbaal sterk en cijfermatig onderlegd is, een goede keuze. Bovendien is een letselschadejurist met kennis van de regio en die een breed netwerk heeft, een groot voordeel. Bij Bullmann bent u in dat geval aan het juiste adres.

  Bullmann: ook voor oprechtheid in arbeidsrecht

  Ook wanneer u op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat of jurist in Den Bosch of omgeving, staan wij open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor uw zaak. Ook in dit geval bieden wij u onze oprechte visie aan wanneer u uw verhaal met ons deelt. Lees hier meer over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht.

  Gratis rechtshulp bij Letselschade? Jazeker!

  Dit werkt zo omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. In de meeste gevallen is de aansprakelijke verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u denken aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering van uw auto. Hierdoor loopt u dus niet het risico dat er een schadevergoeding aan u wordt toegekend maar dat deze niet kan worden betaald door een partij. De WA-verzekering van de tegenpartij zorgt er dus voor dat de uitbetaling wél kan plaatsvinden. Ook onze rechtsbijstandshulp voor letselschade wordt volledig gedekt in deze verzekering. Het kost u dus niets, enkel een telefoontje aan ons kantoor om ons uw verhaal te doen.

  Bullmann Legal

  Een zwaargewicht op het gebied van Letselschade, Ontslag en Onderneming. Het maximale resultaat wordt behaald met een “No Nonsense, No Bullsh!t” mentaliteit.

   

  Contact

  040 304 17 18
  info@bullmann.nl

  KvK nummer

  75434466

  Bezoekadres

  Zandvis 102
  5658 BP Eindhoven
  open in Google maps