Letselschade advocaat Eindhoven

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Wat is letselschade?

Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest en u heeft daardoor schade (aan bijvoorbeeld uw voertuig) en/of letsel (aan uzelf of anderen) opgelopen, dan spreken we over letselschade. Letselschade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Maar wat is letselschade nu feitelijk? U heeft bijvoorbeeld een ernstige verwonding opgelopen tijdens een bedrijfsongeval en/of u heeft een trauma opgelopen waarvoor u therapie nodig heeft. Of u heeft bij een verkeersongeluk aan knooppunt Son en Breugel een whiplash opgelopen en daardoor kampt u met ernstige hoofdpijn en nekpijn. Het is moeilijk voor u om uw werk volledig te hervatten of om tijdens het weekend te ontspannen en te genieten van uw vrij tijd. Door alle zorgen weet u niet goed hoe u deze situatie moet aanpakken.

U komt in dat geval mogelijk in aanmerking voor een passende schadevergoeding waarbij het doel is om compensatie te vinden voor uw al geleden en de huidig lijdende schade.

Het aantonen van letselschade, uw geleden schade en uw huidig lijden kan soms lastig zijn omdat klachten niet direct aantoonbaar zijn. Hoe toont u aan dat u niet mee bent kunnen gaan naar de examenuitreiking van uw zoon of dochter omdat u met hoofdpijn in bed lag? Wij zijn juist heel erg ervaren in dit soort situaties maar ook erg bedreven. Bij Bullmann nemen wij uw zaak serieus als het gaat over letselschade en proberen voor u een juiste compensatie te bewerkstelligen.

Letselschadevergoeding: een gepaste compensatie

Een letselschadevergoeding komt echter niet zomaar naar u toe, u zult op zoek moeten gaan naar een vertrouwensvolle belangenbehartiger; een letselschade advocaat of jurist. Soms heeft u al een belangenbehartiger gevonden maar bent u niet 100% zeker dat dit er de juiste feeling is tussen u beiden.

U heeft dus al een goede stap genomen door niet tevreden te zijn met half werk en door óns te vinden! Bullmann is een letselschadejurist waarop u kunt bouwen. Wij bezoeken cliënten door heel Nederland en staan u graag bij in het prachtige Eindhoven. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ook in het geval van een second-opinion horen we graag of we iets voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw verhaal en leren we elkaar op een warmhartige manier, onder het genot van een kop koffie of thee kennen.

We nemen de tijd voor u en nemen uw zaak serieus. Wanneer onze “first date” goed aanvoelt, zullen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen en welke vervolgdates er zullen komen. Eenmaal wij een verbintenis aangaan, kunt u erop vertrouwen dat wij door de regen en de wind zullen gaan om tot een genoegdoening te komen met een letselschadevergoeding .

Zoekt u een letselschade advocaat in Eindhoven?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade

Letselschade Eindhoven

Eindhoven is de internationale hoofdstad van Noord-Brabant met verschillende internationale uitblinkers die hier gevestigd zijn en zich scharen onder de naam “Brainport”. Eindhoven is de thuisbasis van intelligente bedrijvigheid. Eindhoven blinkt uit in technologie, waar niet enkel Brabant prat op gaat maar heel Nederland. Eindhoven neemt steeds meer het ambitieuze stokje over van internationale havenstad Rotterdam.

Genoeg toerisme en meer actie: al deze bedrijven zijn een drijvende kracht achter de Nederlandse economie. In Brabant houden we van aanpakken. Meer bedrijvigheid betekent helaas ook meer letselschade gevallen op het werk. Waar de handen niet uit de mouwen worden gestoken, gebeuren ook weinig ongelukken. En waar beweging is, is verkeer en daarmee ook meer verkeersongelukken. En daar waar helaas ongelukken gebeuren, is hulp en advies meer dan welkom.

Schakel ons direct in!

  Heeft u letselschade opgelopen op het werk waarbij uw werkgever onzorgvuldig te werk is gegaan? Of bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeluk op de ring? In deze gevallen komt u in aanmerking voor een letselschadevergoeding waarbij Bullmann uw belangen zal behartigen. Neem vrijblijvend contact op met Bullmann voor een eerste afspraak of voor een second opinion om uw verhaal te leren kennen en laat u vertellen wat Bullmann voor u kan betekenen.

  Maximale schadevergoeding

  ASML, Capgemini, Eurofins, IBM, Philips en Siemens. Gevestigde namen maar ook zij kunnen steken laten vallen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Dat betekent niet dat de omvang van deze bedrijven ervoor zorgt dat u geen letselschadevergoeding of letselschade claim durft in te dienen, noch een gepaste compensatie verdient. Integendeel, daar waar ongevallen plaatsvinden is eerlijke rechtspraak gerechtvaardigd en essentieel. En dat is precies waar Bullmann als letsenschade jurist oren naar heeft.

  Het is Bullmann’s prioriteit om tot een duurzame oplossing voor alle belanghebbenden te komen en om een rechtvaardige compensatie, in de vorm van smartengeld of een letselschadevergoeding, te verkrijgen voor de slachtoffers. Bullmann deinst niet terug wanneer de gehele high tech campus op zijn achterpoten gaat staan. Het doel is om alle partijen een rechtvaardige oplossing te bieden waarbij alle betrokken partijen hun leven zo snel mogelijk en op een waardige manier, weer kunnen oppakken.

  Op zoek naar een letselschade advocaat Eindhoven?

  Bullmann is de beste letselschade jurist in de regio Eindhoven en de rest van Brabant. Bullmann beschikt over een uitgebreid netwerk en grondige kennis van alle bedrijven en instanties in de stad Eindhoven. Bullmann is opgericht door meester Payam Pasebani, die jarenlang als letselschade advocaat in Eindhoven en omgeving werkzaam was. Hier deed hij grondige kennis op als letselschade advocaat en behartigde hij op succesvolle wijze de zaken van verschillende cliënten. Sinds enkele jaren is het bedrijf Bullmann zijn passie, waar hij met volle overgave als letselschade jurist de belangen van zijn cliënten verdedigt. Behartigt hij ook binnenkort ook uw belangen?

  Gratis rechtshulp bij Letselschade? Jazeker!

  Dit werkt zo omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. In de meeste gevallen is de aansprakelijke verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u denken aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering van uw auto. Hierdoor loopt u dus niet het risico dat er een schadevergoeding aan u wordt toegekend maar dat deze niet kan worden betaald door een partij. De WA-verzekering van de tegenpartij zorgt er dus voor dat de uitbetaling wél kan plaatsvinden. Ook onze rechtsbijstandshulp voor letselschade wordt volledig gedekt in deze verzekering. Het kost u dus niets, enkel een telefoontje aan ons kantoor om ons uw verhaal te doen.

  Bullmann Legal

  Een zwaargewicht op het gebied van Letselschade, Ontslag en Onderneming. Het maximale resultaat wordt behaald met een “No Nonsense, No Bullsh!t” mentaliteit.

   

  Contact

  040 304 17 18
  info@bullmann.nl

  KvK nummer

  75434466

  Bezoekadres

  Zandvis 102
  5658 BP Eindhoven
  open in Google maps