Letselschade Helmond

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Wat is letselschade?

Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest en u heeft daardoor schade (aan bijvoorbeeld uw voertuig) en/of letsel (aan uzelf of anderen) opgelopen, dan spreken we over letselschade. Letselschade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Maar wat is letselschade nu feitelijk? U heeft bijvoorbeeld ernstige verwondingen opgelopen tijdens een bedrijfsongeval en/of u heeft een trauma opgelopen waarvoor u therapie nodig heeft. Of u heeft bij een verkeersongeluk op de A270 een whiplash opgelopen en daardoor kampt u met ernstige hoofdpijn en nekpijn. Het is moeilijk voor u om uw werk volledig te hervatten of om tijdens het weekend te ontspannen en te genieten van uw vrij tijd. Door alle zorgen weet u niet goed hoe u deze situatie moet aanpakken.

U komt in dat geval mogelijk in aanmerking voor een passende schadevergoeding waarbij het doel is om compensatie te vinden voor uw al geleden en de huidig lijdende schade.

Het aantonen van letselschade, uw geleden schade en uw huidig lijden kan soms lastig zijn omdat klachten niet direct aantoonbaar zijn. Hoe toont u aan dat u niet mee bent kunnen gaan naar de examenuitreiking van uw zoon of dochter omdat u met hoofdpijn in bed lag? Wij zijn juist heel erg ervaren in dit soort situaties maar ook erg bedreven. Bij Bullmann nemen wij uw zaak serieus als het gaat over letselschade en proberen voor u een juiste compensatie te bewerkstelligen.

Letselschadevergoeding: een gepaste compensatie

Een letselschadevergoeding komt echter niet zomaar naar u toe, u zult op zoek moeten gaan naar een vertrouwensvolle belangenbehartiger; een letselschade advocaat of jurist. Soms heeft u al een belangenbehartiger gevonden maar bent u niet 100% zeker dat dit er de juiste feeling is tussen u beiden.

U heeft dus al een goede stap genomen door niet tevreden te zijn met half werk en door óns te vinden! Bullmann is een letselschadejurist waarop u kunt bouwen. Wij bezoeken cliënten door heel Nederland en komen graag naar het prachtige Helmond. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ook in het geval van een second-opinion horen we graag of we iets voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw verhaal en leren we elkaar op een warmhartige manier, onder het genot van een kop koffie en/of een Bossche bol, kennen.

We nemen de tijd voor u en nemen uw zaak serieus. Wanneer onze “first date” goed aanvoelt, zullen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen en welke vervolgdates er zullen komen. Eenmaal wij een verbintenis aangaan, kunt u erop vertrouwen dat wij door de regen en de wind zullen gaan om tot een genoegdoening te komen met een letselschadevergoeding.

Bullmann Letselschade

Zoekt u een letselschade advocaat in Helmond?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade 

Letselschade Helmond

Bent u op zoek naar een letselschade jurist Helmond ? Zoekt u een letselschade advocaat Helmond die voor u klaar staat en zich voor 100% voor u inzet ? Bij Bullmann vindt u de juiste letselschadejurist om uw belangen met betrekking tot uw letselschadezaak te behartigen.

Letselschade Helmond: kosteloze rechtshulp

In het geval dat een andere persoon bij u letselschade in Helmond heeft veroorzaakt of dat er sprake is geweest van een bedrijfsongeval, heeft u recht op gratis rechtshulp die u helpt bij het vorderen van een schadevergoeding. Dit is waar Bullmann u van dienst is. U heeft recht op kosteloze rechtsbijstand omdat u niet schuldig bent aan het veroorzaken van de schade; de kosten voor de rechtshulp, de schadevergoeding en het smartengeld worden door uw letselschadejurist verhaald op de veroorzakende partij.

Schakel ons direct in!

  Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat men recht heeft op kosteloze rechtshulp en schakelen helaas geen letselschade jurist of letselschade advocaat in. Wij zien het als onze plicht om mensen zoals u te helpen en als een kans voor u om sneller uw leven terug op te pakken. Neem contact op met Bullmann en laat u informeren over de mogelijkheden.

  Veranderen van letselschade advocaat

  Niet tevreden met uw huidige letselschade advocaat of jurist? Twijfelt u of u moet overstappen naar een andere letselschade belangenbehartiger? Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal en vertellen u eerlijk of u er goed aan doet om over te stappen of niet. Wij leggen aan u de opties uit en uiteindelijk beslist u. Maak snel een afspraak met Bullmann en wij komen bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Letselschade jurist inschakelen bij bedrijfsongeval

  Ook in het geval van een een bedrijfsongeval waarbij u letsel heeft opgelopen bij een bedrijf in Helmond of elders in Nederland, is het verstandig om een letselschade jurist in te schakelen. Een behendige, vastberaden letselschade jurist die u kunt vertrouwen en die over een uitgebreid netwerk beschikt. Een letselschade jurist of advocaat met ervaring en daadkracht, zoals Bullmann, kan u helpen bij het op een effectieve manier wegnemen van deze onaangename situatie tussen uw werkgever en u. Maak snel kennis met de werkwijze van Bullmann.

  Letselschadespecialist Helmond

  Aan Bullmann heeft u de beste letselschadespecialist Helmond tot uw beschikking. Bullmann heeft ruime ervaring als letselschade advocaat, beschikt over een breed netwerk in de regio Noord-Brabant en vat de zaak bij de hoorns. Een voldoening gevend eindresultaat is waar het Bullmann om gaat, met respect voor alle partijen. Kortom, een snelle, efficiënte en vertrouwensvolle aanpak is wat letselschadespecialist Bullmann u biedt, wat ook weer helpt bij uw herstel.

  Gratis rechtshulp bij Letselschade? Jazeker!

  Dit werkt zo omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. In de meeste gevallen is de aansprakelijke verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u denken aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering van uw auto. Hierdoor loopt u dus niet het risico dat er een schadevergoeding aan u wordt toegekend maar dat deze niet kan worden betaald door een partij. De WA-verzekering van de tegenpartij zorgt er dus voor dat de uitbetaling wél kan plaatsvinden. Ook onze rechtsbijstandshulp voor letselschade wordt volledig gedekt in deze verzekering. Het kost u dus niets, enkel een telefoontje aan ons kantoor om ons uw verhaal te doen.

  Bullmann Legal

  Een zwaargewicht op het gebied van Letselschade, Ontslag en Onderneming. Het maximale resultaat wordt behaald met een “No Nonsense, No Bullsh!t” mentaliteit.

   

  Contact

  040 304 17 18
  info@bullmann.nl

  KvK nummer

  75434466

  Bezoekadres

  Zandvis 102
  5658 BP Eindhoven
  open in Google maps