Letselschade Roermond

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Wat is letselschade?

Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest en u heeft daardoor schade (aan bijvoorbeeld uw voertuig) en/of letsel (aan uzelf of anderen) opgelopen, dan spreken we over letselschade. Letselschade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Maar wat is letselschade nu feitelijk? U heeft bijvoorbeeld ernstige verwondingen opgelopen tijdens een bedrijfsongeval en/of u heeft een trauma opgelopen waarvoor u therapie nodig heeft. Of u heeft bij een verkeersongeluk op de N280 een whiplash opgelopen en daardoor kampt u met ernstige hoofdpijn en nekpijn. Het is moeilijk voor u om uw werk volledig te hervatten of om tijdens het weekend te ontspannen en te genieten van uw vrij tijd. Door alle zorgen weet u niet goed hoe u deze situatie moet aanpakken.

U komt in dat geval mogelijk in aanmerking voor een passende schadevergoeding waarbij het doel is om compensatie te vinden voor uw al geleden en de huidig lijdende schade.

Het aantonen van letselschade, uw geleden schade en uw huidig lijden kan soms lastig zijn omdat klachten niet direct aantoonbaar zijn. Hoe toont u aan dat u niet mee bent kunnen gaan naar de examenuitreiking van uw zoon of dochter omdat u met hoofdpijn in bed lag? Wij zijn juist heel erg ervaren in dit soort situaties maar ook erg bedreven. Bij Bullmann nemen wij uw zaak serieus als het gaat over letselschade en proberen voor u een juiste compensatie te bewerkstelligen.

Letselschadevergoeding: een gepaste compensatie

Een letselschadevergoeding komt echter niet zomaar naar u toe, u zult op zoek moeten gaan naar een vertrouwensvolle belangenbehartiger; een letselschade advocaat of jurist. Soms heeft u al een belangenbehartiger gevonden maar bent u niet 100% zeker dat dit er de juiste feeling is tussen u beiden.

U heeft dus al een goede stap genomen door niet tevreden te zijn met half werk en door óns te vinden! Bullmann is een letselschadejurist waarop u kunt bouwen. Wij bezoeken cliënten door heel Nederland en komen graag naar het prachtige Roermond. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ook in het geval van een second-opinion horen we graag of we iets voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw verhaal en leren we elkaar op een warmhartige manier, onder het genot van een kop koffie of thee kennen.

We nemen de tijd voor u en nemen uw zaak serieus. Wanneer onze “first date” goed aanvoelt, zullen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen en welke vervolgdates er zullen komen. Eenmaal wij een verbintenis aangaan, kunt u erop vertrouwen dat wij door de regen en de wind zullen gaan om tot een genoegdoening te komen met een letselschadevergoeding.

Zoekt u een letselschade advocaat in Roermond?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade

Letselschade Roermond

Op zoek naar een jurist letselschade Roermond en omgeving? Een losliggende stoeptegel op de markt in Roermond heeft ervoor gezorgd dat u bent gevallen, uw heup heeft gebroken en nu voor maanden aan uw herstel moet werken. Daar gaat de vakantie die u gepland had of safari naar Zambia. Niet eens de Beekse Bergen of een rondvaart over de Maasplassen mogelijk voor u dit jaar. Tijd voor een letselschade expert.

Gratis recht op juridische ondersteuning

Wanneer u een rechtsbijstandsverzekering heeft dan is het inschakelen van juridische bijstand volledig gratis. Maar wist u ook dat wanneer een andere partij de veroorzaker is van het letsel, dat u recht heeft op een letselschadevergoeding plus dat de kosten van de jurist of advocaat gratis zijn? Deze kosten worden namelijk verhaald op de veroorzakende partij. Ook wanneer het een instantie betreft, zoals in dit fictieve voorbeeld, de gemeente Roermond, dan kunt u een letselschade advocaat of jurist inschakelen die ervoor zorgt dat u een passende letselschadevergoeding krijgt uitgekeerd.

Schakel ons direct in!

  Bullmann is de letselschade expert die ervoor zorgt dat uw zaak stevig wordt aangepakt. U kunt erop vertrouwen dat u door zijn kennis, cijfermatige onderlegdheid en ervaring, uitgebreid netwerk en charisma, de juiste expert inschakelt om uw belangen te behartigen. Maakt u daarom snel een afspraak.

  Maximale schadevergoeding

  Met een letselschadevergoeding kunt u de gemaakte medische kosten dekken maar ook ontvangt u voor een gedeelte smartengeld; compensatie voor het door u ondervonden leed dat door het ongeval werd veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk niet werken en u verliest toch wat krediet bij uw baas. Zou uw contract verlengd worden? Of u heeft een koffiezaak die u normaal gesproken zelf runt, u moet op zoek naar een vervanger maar deze bezorgt u enkel meer zorgen. Uw zaak genereert tijdelijk minder inkomsten. U moet ook geregeld op controle naar het ziekenhuis en naar fysiotherapie. Allemaal zure feiten, niet te spreken over het ongemak en bovendien de teleurstelling over de mooie plannen die u voor dit jaar had gemaakt.

  Een letselschade jurist kan u uitkomst bieden en voor uw belangen opkomen tegen de veroorzakende partij van letselschade. Zoekt u een belangenbehartiger voor letselschade Roermond? Maakt u een afspraak en doe uw verhaal bij Bullmann. Als letselschade expert zal Bullmann uw kansen en mogelijkheden zo accuraat mogelijk in te schatten.

  Letselschade advocaat Limburg

  Bent u op zoek naar een letselschade advocaat Limburg of een jurist die u van advies kan voorzien op het gebied van letselschade? Ook dan bent u bij Bullmann op de juiste plek.

  Bullmann is gevestigd in Eindhoven maar draagt ook Limburg een warm hart toe. Bullmann beschikt over een uitgebreid netwerk waar u ook op kunt rekenen in bijvoorbeeld Venlo, Weert of Sittard. Maak een afspraak met Bullmann en ondervindt u zelf of zijn meerderjarige kennis en ervaring als letselschade advocaat en persoonlijkheid u overtuigen.

  Gratis rechtshulp bij Letselschade? Jazeker!

  Dit werkt zo omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. In de meeste gevallen is de aansprakelijke verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u denken aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering van uw auto. Hierdoor loopt u dus niet het risico dat er een schadevergoeding aan u wordt toegekend maar dat deze niet kan worden betaald door een partij. De WA-verzekering van de tegenpartij zorgt er dus voor dat de uitbetaling wél kan plaatsvinden. Ook onze rechtsbijstandshulp voor letselschade wordt volledig gedekt in deze verzekering. Het kost u dus niets, enkel een telefoontje aan ons kantoor om ons uw verhaal te doen.

  Bullmann Legal

  Een zwaargewicht op het gebied van Letselschade, Ontslag en Onderneming. Het maximale resultaat wordt behaald met een “No Nonsense, No Bullsh!t” mentaliteit.

   

  Contact

  040 304 17 18
  info@bullmann.nl

  KvK nummer

  75434466

  Bezoekadres

  Zandvis 102
  5658 BP Eindhoven
  open in Google maps