Letselschade advocaat Tilburg

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Wat is letselschade?

Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest en u heeft daardoor schade (aan bijvoorbeeld uw voertuig) en/of letsel (aan uzelf of anderen) opgelopen, dan spreken we over letselschade. Letselschade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Maar wat is letselschade nu feitelijk? U heeft bijvoorbeeld een ernstige verwonding opgelopen tijdens een bedrijfsongeval en/of u heeft een trauma opgelopen waarvoor u therapie nodig heeft. Of u heeft bij een verkeersongeluk op de A58 een whiplash opgelopen en daardoor kampt u met ernstige hoofdpijn en nekpijn. Het is moeilijk voor u om uw werk volledig te hervatten of om tijdens het weekend te ontspannen en te genieten van uw vrij tijd. Door alle zorgen weet u niet goed hoe u deze situatie moet aanpakken.

U komt in dat geval mogelijk in aanmerking voor een passende schadevergoeding waarbij het doel is om compensatie te vinden voor uw al geleden en de huidig lijdende schade.

Het aantonen van letselschade, uw geleden schade en uw huidig lijden kan soms lastig zijn omdat klachten niet direct aantoonbaar zijn. Hoe toont u aan dat u niet mee bent kunnen gaan naar de examenuitreiking van uw zoon of dochter omdat u met hoofdpijn in bed lag? Wij zijn juist heel erg ervaren in dit soort situaties maar ook erg bedreven. Bij Bullmann nemen wij uw zaak serieus als het gaat over letselschade en proberen voor u een juiste compensatie te bewerkstelligen.

Letselschadevergoeding: een gepaste compensatie

Een letselschadevergoeding komt echter niet zomaar naar u toe, u zult op zoek moeten gaan naar een vertrouwensvolle belangenbehartiger; een letselschade advocaat of jurist. Soms heeft u al een belangenbehartiger gevonden maar bent u niet 100% zeker dat dit er de juiste feeling is tussen u beiden.

U heeft dus al een goede stap genomen door niet tevreden te zijn met half werk en door óns te vinden! Bullmann is een letselschadejurist waarop u kunt bouwen. Wij bezoeken cliënten door heel Nederland en komen graag naar het prachtige Tilburg. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ook in het geval van een second-opinion horen we graag of we iets voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw verhaal en leren we elkaar op een warmhartige manier, onder het genot van een kop koffie en/of een Bossche bol, kennen.

We nemen de tijd voor u en nemen uw zaak serieus. Wanneer onze “first date” goed aanvoelt, zullen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen en welke vervolgdates er zullen komen. Eenmaal wij een verbintenis aangaan, kunt u erop vertrouwen dat wij door de regen en de wind zullen gaan om tot een genoegdoening te komen met een letselschadevergoeding.

Zoekt u een letselschade advocaat in Tilburg?

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade 

Letselschade Tilburg

Bent u op zoek naar een een belangenbehartiger voor letselschade Tilburg? Wilt u graag uw zaak laten behartigen door een een ervaren en betrouwbare advocaat letselschade die uw verhaal serieus neemt, voor u opkomt, en zich 100% inzet voor uw zaak? Dan vindt u bij letselschade jurist Bullmann de juiste persoon. Bullmann is úw man wanneer u op zoek bent naar een letselschade advocaat Tilburg.

Verhalen van letselschade met letselschadejurist Bullmann

Het kan zijn dat u door een medische fout bij het Elisabeth- TweeSteden Ziekenhuis letsel heeft opgelopen of dat u door een verkeersongeluk op de A58 een whiplash heeft opgelopen waardoor u gedurende lange tijd minder mobiel bent. Dat worden voorlopig geen borrelpartijtjes op de Pieter Vreedeplein of de Pius Plein. Wij zullen proberen het leed voor u te beperken door bij het verhalen van de letselschade, de rol van personal assistant op ons te nemen. Al kunt u niet van ons verwachten dat we een driegangenmenu voor u klaarmaken of sushi laten bezorgen. U bent toch niet zo immobiel dat u geen contact met ons kunt opnemen?

Schakel ons direct in!

  Gratis rechtshulp voor uw letselschade Tilburg

  In het geval dat een ander u letselschade in Tilburg of omgeving heeft berokkend, heeft u recht op gratis rechtshulp. U heeft recht op kosteloze rechtsbijstand en de schade wordt verhaald op de veroorzakende partij. Het kost u in dat geval dus niets en dat scheelt u weer een hap uit uw spaargeld.

  Veel mensen weten niet dat ze hierop recht hebben, laten deze kans liggen en schakelen geen letselschade jurist of letselschade advocaat in. Wij brengen u graag op de hoogte van uw rechten want we zien het als een kans voor u om met gerust hart, sneller uw leven weer op te pakken. Daar heeft iedereen wat aan.

  Second opinion letselschade 

  Bent u met uw huidige letselschade belangenbehartiger niet tevreden en twijfelt u of u moet overstappen? Bullmann luistert naar u, beoordeelt uw kansen en mogelijkheden en vertelt u op eerlijke wijze of u er goed aan doet om over te stappen van uw huidige belangenbehartiger. Maak een afspraak met Bullmann en wij komen bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Letselschade jurist inschakelen bij bedrijfsongeval

  Ook in het geval van een een bedrijfsongeval waarbij u letsel heeft opgelopen bij een bedrijf in Tilburg of omgeving is het verstandig om een letselschade jurist in te schakelen. Een bedrijfsongeval kan zorgen voor een onaangename confrontatie tussen u en uw werkgever. Dan is het erg prettig als een letselschade jurist of advocaat met ervaring en daadkracht u helpt bij het op de beste manier oplossen van deze onprettige situatie. Zo kunt u zo snel mogelijk, zonder wrok of enige frictie en met een opgeheven hoofd, uw leven zo snel mogelijk weer oppakken. Een win-win bij een benarde situatie is bij Bullmann toch mogelijk.

  In deze gevallen is een begripvolle, behendige en doortastende jurist die verbaal sterk en cijfermatig onderlegd is, een goede keuze. Bovendien is een letselschadejurist met kennis van de regio en die een breed netwerk heeft, een groot voordeel. Bij Bullmann bent u in dat geval aan het juiste adres.

  Gratis rechtshulp bij Letselschade? Jazeker!

  Dit werkt zo omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. In de meeste gevallen is de aansprakelijke verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u denken aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering van uw auto. Hierdoor loopt u dus niet het risico dat er een schadevergoeding aan u wordt toegekend maar dat deze niet kan worden betaald door een partij. De WA-verzekering van de tegenpartij zorgt er dus voor dat de uitbetaling wél kan plaatsvinden. Ook onze rechtsbijstandshulp voor letselschade wordt volledig gedekt in deze verzekering. Het kost u dus niets, enkel een telefoontje aan ons kantoor om ons uw verhaal te doen.

  Bullmann Legal

  Een zwaargewicht op het gebied van Letselschade, Ontslag en Onderneming. Het maximale resultaat wordt behaald met een “No Nonsense, No Bullsh!t” mentaliteit.

   

  Contact

  040 304 17 18
  info@bullmann.nl

  KvK nummer

  75434466

  Bezoekadres

  Zandvis 102
  5658 BP Eindhoven
  open in Google maps