Letselschade

Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

 

Letselschade advocaat of letselschade jurist

Wat is letselschade?

Wanneer u bij een ongeval betrokken bent geweest en u heeft daardoor schade (aan bijvoorbeeld uw voertuig) en/of letsel (aan uzelf of anderen) opgelopen, dan spreken we over letselschade. Letselschade kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Maar wat is letselschade nu feitelijk? U heeft bijvoorbeeld ernstige verwondingen opgelopen tijdens een bedrijfsongeval en/of u heeft een trauma opgelopen waarvoor u therapie nodig heeft. Of u heeft bij een verkeersongeluk op de A2 een whiplash opgelopen en daardoor kampt u met ernstige hoofdpijn en nekpijn. Het is moeilijk voor u om uw werk volledig te hervatten of om tijdens het weekend te ontspannen en te genieten van uw vrij tijd. Door alle zorgen weet u niet goed hoe u deze situatie moet aanpakken.

U komt in dat geval mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding waarbij het doel is om compensatie te vinden voor uw al geleden en de toekomstige schade.

Het aantonen van letselschade, uw geleden schade en uw toekomstige kan soms lastig zijn omdat klachten niet direct aantoonbaar zijn. Hoe toont u aan dat u niet mee bent kunnen gaan naar de examenuitreiking van uw zoon of dochter omdat u met hoofdpijn in bed lag? Wij zijn juist heel erg ervaren in dit soort situaties maar ook erg bedreven. Bij Bullmann nemen wij uw zaak serieus als het gaat over letselschade en proberen voor u een juiste compensatie te bewerkstelligen.

Letselschadevergoeding: een gepaste compensatie

Een letselschadevergoeding komt echter niet zomaar naar u toe, u zult op zoek moeten gaan naar een vertrouwensvolle belangenbehartiger; een letselschade advocaat of jurist. Soms heeft u al een belangenbehartiger gevonden maar bent u niet 100% zeker dat dit er de juiste feeling is tussen u beiden.

U heeft dus al een goede stap genomen door niet tevreden te zijn met half werk en door óns te vinden! Bullmann is een letselschadejurist waarop u kunt bouwen. Wij bezoeken cliënten door heel Nederland en strijden graag voor hetgeen waar u recht op heeft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ook in het geval van een second-opinion horen we graag of we iets voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertelt u ons uw verhaal en leren we elkaar op een warmhartige manier, onder het genot van een kop koffie of thee, kennen.

We nemen de tijd voor u en nemen uw zaak serieus. Wanneer onze “first date” goed aanvoelt, zullen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen en welke vervolgdates er zullen komen. Eenmaal wij een verbintenis aangaan, kunt u erop vertrouwen dat wij door de regen en de wind zullen gaan om voor u tot een genoegdoening te komen met een maximale letselschadevergoeding .

Schakel ons direct in!

  bullmann letselschade den bosch

  Zoekt u een letselschade advocaat?

  Wij verhalen uw letselschade kosteloos!

  Wat is letselschade?

  Wat is letselschade precies en wanneer heeft u recht op een schadevergoeding? Een chic woord maar geen deftige situatie voor degene die in de kreukels ligt. Onder letselschade wordt begrepen dat wanneer u gewond bent geraakt bij een ongeval en u letsel heeft opgelopen . Hierdoor kunt u uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden niet op dezelfde manier voortzetten. Een letselschadevergoeding voor materiële of immateriële schade is hiervoor op zijn plaats, zodat u wordt gecompenseerd, minimaal voor alle gemaakte kosten.

  Verhalen van letselschade: Bullmann

  Het kan zijn dat u door een medische fout letsel of door een verkeersongeluk een whiplash heeft opgelopen waardoor u gedurende lange tijd beperkt mobiel bent. Dan helpen wij u bij het verhalen van letselschade. Wij bezoeken u thuis en bespreken uw letselschade en hetgeen waar u recht op heeft. Vervolgens vertellen wij hoe wij uw schade gaan verhalen en uit welde fasen het proces bestaat zodat u precies weet wat u te wachten staat. U bent vast niet zo immobiel dat u niet in actie kunt komen tegen de veroorzaker en niet voor uzelf kunt (laten) opkomen?

  Letselschade. Wat valt er allemaal onder?

  Onder letselschade valt onder andere het volgende: smartengeld, inkomensschade, verlies zelfwerkzaamheid, gemaakte medische kosten, materiële schade en wettelijke rente  Dit kan zijn gebeurd bij uw werkgever op een industrieterrein, of tijdens het voorbereiden van eten in een restaurant in het centrum. Misschien werkt u als ZZP’er en kunt u nu slechts gedeeltelijk uw werkzaamheden uitvoeren en heeft u daardoor minder inkomsten. U heeft medische kosten gemaakt bij het ziekenhuis en/of uw auto is total loss gereden op de A2. Bovendien ligt u er nachtenlang van wakker. In dat geval staat uw letselschade jurist voor u klaar om de hoek.

  Bij Bullmann, uw letselschade jurist, vertellen we u bij u thuis of bij ons kantoor graag meer over welke kosten in uw geval, onder letselschade vallen en dus op de veroorzaker verhaald kunnen worden en voor een vergoeding in aanmerking komen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

  Gratis rechtshulp bij letselschade? Jazeker!

  Dit werkt zo omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. In de meeste gevallen is de aansprakelijke verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u denken aan de verplichte aansprakelijkheidsverzekering van uw auto. Hierdoor loopt u dus niet het risico dat er een schadevergoeding aan u wordt toegekend maar dat deze niet kan worden betaald door een partij. De WA-verzekering van de tegenpartij zorgt er dus voor dat de uitbetaling wél kan plaatsvinden. Ook onze rechtsbijstandshulp voor letselschade wordt volledig gedekt in deze verzekering. Het kost u dus niets, enkel een telefoontje aan ons kantoor om ons uw verhaal te doen.

  Letselschadevergoeding

  Voor het verhalen van een letselschadevergoeding is het aan ons om in actie te komen. Wij bij Bullmann als uw jurist letselschade kiezen voor een recht door zee aanpak van uw zaak. We geven u graag oprecht aan hoe uw mogelijkheden tot het verhalen van een letselschadevergoeding ervoor staan, en wat uw kansen zijn.

  Aan welke letselschadevergoeding moet u zoal denken? Voor een whiplash schadevergoeding, of voor een immateriële schadevergoeding, smartengeld, trekken wij aan de bel bij de veroorzaker van het ongeval, ongeacht de grootte of status van de persoon of het bedrijf. Wees niet bang, bij Bullmann weten we heel goed hoe we deze situaties moeten aanpakken.

  Zoals u leest, voor een schadevergoeding letselschade zijn wij bij Bullmann graag aan zet. Wij zijn dé specialist die weet van aanpakken, om de beste resultaat te bereiken en te krijgen waar u recht op heeft.

  Bent u in Eindhoven en omstreken op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat of jurist? Neemt u dan contact met ons op. Bel naar 040 –  304 17 18 voor al uw vragen en kosteloos advies. Wij zijn beschikbaar van maandag tot zondag van 7.00 uur tot 22.00 uur!

  Geef jouw probleem kort aan en start jouw compensatie proces.

  No Nonsense, No Bullsh!t

  Direct Advies

  Deskundig

  Kosteloos en Vrijblijvend