Onderneming

Specialist contract- en aansprakelijkheidsrecht 

 

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Bent u ondernemer met personeel of een zelfstandige en is juridisch advies daarbij welkom? U heeft een bedrijf en juridische kwesties komen daardoor op uw bord terecht. Zit u er niet op te wachten om er een juridische studie aan te wijden tijdens uw vrije uren en wilt u graag juridisch advies krijgen of met een jurist sparren zodat u sneller kunt schakelen?

U dient bijvoorbeeld contracten op te stellen met afnemers of u heeft te maken met wanbetalingen van klanten. Bullmann biedt juridisch advies aan door middel van een zakelijke rechtsbijstandverzekering op jaarbasis voor het MKB en zzp’ers. Voor slechts € 250 per jaar (ex. BTW) behoeden wij u voor valkuilen en krijgt u een juridische sparringpartner die de risico’s voor uw onderneming kan doen beperken. 

Rechtsbijstandverzekering zakelijk

Uw bedrijf zal groeien met gedegen juridisch advies en u houdt meer tijd over om écht te investeren in uw bedrijf. Als ondernemer is het frustrerend om de nodige en juiste juridische informatie te vinden die betrekking hebben op uw bedrijfsvoering. Daarom is er door Bullmann een rechtsbijstandverzekering zakelijk ontwikkeld speciaal voor de zelfstandige ondernemer en het MKB. Doormiddel van korte lijnen zijn wij in staat u preventief te informeren en daarmee aansprakelijkheid van uw onderneming te voorkomen. Op deze manier kunt u zich enkel bezighouden met waar u goed in bent en waar u van houdt.

Wat kost een zakelijke rechtsbijstandverzekering? Voor € 250 (exclusief BTW) per jaar voorziet Bullmann u van telefonische ondersteuning en advies voor uw onderneming en bovendien ontvangt u korting op het vaste tarief voor het opstellen van contracten en andere juridische documenten. Om nog meer voordelen te noemen: u kunt kosteloos incasso’s laten verhalen op schuldenaren. Dat scheelt u een hoop telefoontjes, mails, hoofdpijn en vooral uren die u vervolgens kunt investeren in een inspirerende hobby of uw familie.

Het rechtsbijstand abonnement van Bullmann richt zich op ondernemers; zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf . Een zakelijke rechtsbijstandverzekering is dus geen must maar wel een heel handige investering waarmee u tijd, stress en uitzichtloze situaties bespaart. Bovendien biedt Bullmann nog meer juridische diensten aan die handig voor u zijn als ondernemer en waarop u ook korting ontvang met een rechtsbijstand abonnement.

Schakel ons direct in!

  Zoekt u een ondernemingsrecht advocaat?

  Uw belangen beschermd én kosten bespaard

  Contracten en algemene voorwaarden laten opstellen

  Contractuele aansprakelijkheid: verkoopt u uw producten via een webshop of levert u diensten aan andere bedrijven of particulieren? Het liefste wilt u de contractuele aansprakelijkheid beperken zodat uw klanten u niet verantwoordelijk houden voor iets dat buiten uw schuld omgaat. Bullmann kan voor u de algemene voorwaarden en contracten voor uw bedrijf opstellen zodat u zich bezig kunt houden met het zaken doen.

  Deze contractuele beperking kunt u tot stand brengen door middel van het opstellen van algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden c.q. door het opstellen van een legale kennisgeving. Verkoopt u goederen via een webshop dan dient u deze onderdelen op uw website te publiceren zodat uw klanten deze kunnen doornemen en accepteren alvorens zij een product bij u kopen. De rechten die de klant heeft en de plichten van de verkoper geven hierin duidelijkheid. Ook wanneer u diensten levert, is het van belang om hierover, voorwaarden op te stellen waarin staat wat de rechten en plichten van de betrokken partijen zijn.

  Neemt u contact op met Bullmann voor het opstellen van algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, legale kennisgevingsdocumenten, contracten, etc. U ontvangt gratis advies met het rechtsbijstand abonnement en bovendien ontvangt u daarmee korting op het opstellen ervan.

  Algemene voorwaarden dropshipping

  Legale documenten zoals algemene verkoopsvoorwaarden zijn bij iedere transactie van essentieel belang, zeker wanneer u bijvoorbeeld met uw onderneming gebruik maakt van dropshipping. U geeft daarbij het aankoopproces uit handen en in handen van een retailer die in contact staat met uw klant. Wiens voorwaarden gelden er dan bij een transactie? Hoe kunt u een dispuut met de retailer voorkomen en wat zijn uw rechten? Wat gebeurt er met de af te dragen commissie en geretourneerde producten? U wilt de juridische gevolgen uiteraard tot het minimum beperken. Hier bieden de algemene voorwaarden een uitkomst, mits ze goed zijn opgesteld.  

  Algemene voorwaarden opstellen kan een tijdrovend karwei zijn wanneer u dit zelf doet. Het is bedachtzaam om hierbij juridisch advies in te winnen of om de algemene voorwaarden door een jurist te laten opstellen of controleren. Binnen het rechtsbijstand abonnement kan Bullmann u voorzien van juridisch advies waarmee u uw algemene voorwaarden webshop klinkklaar en dekkend kunt maken zonder dat er gaten en onduidelijkheden in staan. U kunt ze ook volledig door Bullmann laten opstellen. Dropshipt u met een gerust hart uw contracten en vragen bij Bullmann!

  Samenwerkings- en modelovereenkomsten

  U bent zzp’er en gaat regelmatig samenwerkingen aan met andere bedrijven of voert u regelmatig opdrachten uit voor verschillende bedrijven? Ook dan is het belangrijk dat een contract betreffende de samenwerking in orde is. Voert u met regelmaat opdrachten uit voor hetzelfde bedrijf? Dan kunt u voor een modelovereenkomst kiezen en deze laten controleren door een jurist.

  Een modelovereenkomst geeft een zzp’er inzicht in uw rechten en plichten die betrekking hebben op de samenwerking. Dit document is voor de belastingdienst een indicatie van de arbeidsovereenkomst tussen u en de opdrachtgever. Om de juiste modelovereenkomst te kiezen, kan Bullmann u helpen en voorzien van juridisch advies. Wilt u meer informatie inwinnen over modelovereenkomsten en de wet DBA? Bij het afsluiten van een zakelijke rechtsbijstandverzekering ontvangt u gratis advies. Neem contact op met Bullmann om uw zaak op orde te brengen.

  Arbeidsovereenkomsten en ontslag werknemers

  Heeft u personeel in dienst of gaat u personeel aannemen? Het is van belang om de juiste inhoud te verbinden aan de contracten met uw (toekomstige) werknemers. Bullmann helpt u met het opstellen of controleren van arbeidscontracten en geeft advies en ondersteuning bij ontslagprocedures. Bel voor een afspraak om u te laten informeren over hoe u het aanpakt en zorg voor waterdichte contracten zodat u zonder aarzelen iedere samenwerking aan kunt gaan.

  Gratis contracten check bij Bullmann? Jazeker!

  Wilt u eerst kennismaken met ons en onze diensten, dan kunt u ons kosteloos contacteren en een juridisch document ter controle aan ons voorleggen. Wij brengen de risico’s die u als ondernemer loopt in kaart en checken of uw contract u voldoende bescherming biedt om veilig te kunnen ondernemen. Kleine punten kunnen uitmonden tot grote problemen die u en uw onderneming een vermogen kunnen kosten. In sommige gevallen kan het zelfs leiden tot een faillissement. Bij Bullmann dragen we ondernemers een warm hart toe. Wij weten  immers dat ondernemers de motor zijn van onze maatschappij. Bij Bullmann dragen we bij aan de onderhoud en de ontwikkeling daarvan.